Diana Sergej – tradice láska vášeňDiana Sergey – tradition love passion

Když jsem před měsícem odcházel z kavárny, kde jsem se setkal s Dianou, uvědomil jsem si, jak jsem šťastný člověk, že mohu potkávat naprosto nádherné lidi z celého světa, pro které není láska jen románek z filmu, ale je pro ně opravdová součást života.

Chci poděkovat Sergeji a Dianě, že  mne pozvali, abych s nimi slavil jejich rozhodnuti vzít se! Svatba to byla vskutku elegantní, se všemi ruskými zvyky , plná výborné nálady, úžasné hudby, o kterou se staral pan Mazepin s dcerou ale také se spoustou dobrého vína a s fantastickým svatebním dortem.

Jako dárek pro novomanželé se představil ARIES, soubor bicích nástrojů, který opravdu nenechal nikoho sedět na židličce.

Fotografovat Dianu a Sergeje bylo pro mne obrovskou radostí, která překonala i ošklivou tvář deštivého počasí…

When I left a cafe, about one month ago, where I met Diana, I realized how happy I am that I can meet so wonderful people from all over the world almost on regular base. For those people love is not only a movie romance, but is a real part of their life.

I want to thank Diana and Sergey for inviting me to celebrate their special day together! Their wedding that was truly elegant, with all the Russian customs, full of great mood, wonderful music, which was organized by Mr. Mazepin and his daughter but also with lots of good wine and with a fantastic wedding cake.

ARIES, percussion ensemble, was presented as a gift for newlyweds and believe me when I say: this music will never let you sit still!

Photographing Diana and Sergey made a great day for me, even the weather showed its ugly face …Diana is truly elegant lady with fantastic smile and georgeous eyes and Sergey is happy man indeed

Get in touch