Poslední předsezónní veletrh v DiplomatuWedding fair in prague

Poslední předsezónní veletrh v Diplomatu

O víkendu proběhl v hotelu Diplomat na Praze 6 tradiční svatební veletrh. Opět zde byly zastoupeny špičky nejrůznějších svatebních služeb a dodavatelů. Navštěvníci, kteří byli na akci připraveni, mohli získat spousty výhod a ušetřit i hromadu peněz díky skutečným veletržním nabídkám. Mnoho lidí však zvolilo taktiku sběru letáčků – jen se s nikým nebavit. Myslím, že tento přístup je na veletrhu jen ztrátou času. Obzvlášť dnes, kdy člověk může získat všechny podstatné informace online…

Jak jsem již dříve zmínil, na svatebním veletrhu byli jak nejdůležitější hráči svatebního trhu z různých odvětví, tak i nováčci, kteří přináší pro klienty nové možnosti. Asi se shodneme v tom, že v Praze formuje trendy i kvalitu pro svatební šaty Svatební dům Nuance. Mnoho nevěst mi potvrdí, že jejich servis a nabídka je opravdu úžasná! Na Moravě je pak velmi populární Svatební studio Dany Svozílkové.

Ve světě svatebních prstenů je vždy plno! Ať už si vyberete prstýnky originální u Aleše Řeháka nebo ze široké nabídky společnosti Retofy či ze Světa snubních prstenů, pokaždé vám dodají prstýnky kvalitní, které budete nosit navždy:).

V květinovém světě, který je nedílnou součástí každé opravdové svatby, mne letos na veletrhu oslovily dva stánky. Jednak to byl svým kompletním designovo-květinový servisem fantastický stánek Frezia Fleurjednak krásnou svěží vůní a netradičními vazbami stánek Metamorfophosis.

Na veletrhu jste si mohli zařídit i pronájem různých aut, například tento Beetle byl od Svatebních vozů.

Abych zmínil alespoň jednu novinku, přidávám fotografii modelu  Tower park Žižkov – pro všechny, kteří hledají netradiční místo pro uskutečnění svatby.

Jak mnozí víte, veletrh byl doprovázen i soutěží Souboj nevěst, který měl v sobotu večer své semifinále. Během něj jsme se mohli zasmát nejen historce o degustaci vína, ale i téměř požárnímu poplachu.

Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří se zastavili u našeho stánku. Setkání s vámi bylo velmi příjemné a děkuji i za milá slova, která jste nám řekli.

Krásný začátek týdne všem.

Over the weekend hotel Diplomat in Prague 6 hosted – as usually – the annual wedding fair. Again many excellent wedding agencies and contractors took part here. The visitors who prepared themselves for this event, could really get plenty of bonuses and discounts thank to numerous offers. Many people have chosen the tactics “collect flyers and no chat, no eye contact”. That – in my opinion – is  a truly loss of time. Especially when you have the chance to talk to the contractor in person and get all the important information first handed..

As i mentioned earlier, many very important established players in the wedding  industry were present here, so were the newcomers, bringing new idea for their clients. I guess we can agree on The bridal saloon Nuance /Svatební dům Nuance/ being the trendsetter in Prague. Many brides can confirm, that their service and offers are magnificent! In Moravia very popular bride`s destination is Dana Svozilkova bridal saloon /Svatební studio Dany Svozílkové/.

It`s always packed in the world of engagement and wedding rings 🙂 Whether you choose original rings from Aleš Řehák, or from the wide offer of Retofy or from Svět snubních prstenů companies. They always deliver high quality rings you will carry forever 🙂

In the world of flowers, which is an essential part of every wedding, 2 contractors have impressed me. Firstly it was fantastic Frezia Fleur stand with its complete design-flowery service and Metamorfophosis stand with its wonderful fresh scent and unique binding.

During this fair you could also arrange a car and limousine rental, this beetle was from Svatební vozy agency.

I have to mention at least one new product – if you are looking for a new spot for your wedding venue, you can try out Tower park Žižkov.

As many of you know, this fair was also accompanied by a competition called “Duel of the brides” /Souboj nevěst/ . The Saturday evening semifinale gave us a great opportunity to laugh – for example about the wine tasting story and almost a fire alarm 🙂

In the end i would like to thank everyone who stopped by. It was nice of you and i am thankful for your nice words and compliments.

I wish you all a very pleasant week.

Get in touch