Svatba na sněhu aneb tohle je krásný začátekSnow wedding photography

Svatba na sněhu aneb tohle je krásný začátek

Na tuto svatbu jsem se tešil nejen proto, že byla plánovaná jako první v roce 2012 ale hlavně proto, že by mohla být i na sněhu. Když jsem se tři dny před svatbou dival z Dubaje na aktualní stav v Harrachově, bylo tam zeleno! Naštěstí ale dříve než jsem dojel na místo svatby, stihlo tam nachumelit minimálně 60 cm sněhu a stále chumelilo. No řekněte sami, že sny se nemusí plnit jen o Vánocich:)

Svatba to byla velmi milá, vedena úžasnou organizátorkou Klarou (tímto děkuji za výbornou spolupráci), díky čemuž si novomanželé mohli v klidu užít celý den, jak byl naplanován.

Musím také říci, že taková svatba v zimně ma i spoustu výhod, jako například neopakovatelná atmosféra s přáteli u krbu a za okny sníh, nebo i ty radovánky na sněhu. Ty jsou naprosto úžasné nejen na trávení po obědě:)

PS: tip pro fotografy- když fotografujete na sněho nebojte se expozici přeexponovat a když chumeli tak se vyhněte používání blesku, děla to pak z vloček sněhové koule:)

A tady už jsou mé první zimní svatební fotografie roku 2012:

This winter wedding, I enjoyed not only because it was first planned event in 2012 but mainly because it could be on the snow:] When I was three days before the wedding looking in Dubai to the current situation in Harrachov, there was green grass! Fortunately, before I came to the place of marriage, there snowed  at least 60 cm of snow and still was snowing. Well, tell yourself that dreams do not have to meet only at Christmas:)

The wedding was very kind, conducted by an amazing organizer Klara (thank you for this excellent collaboration), allowing to newlyweds to enjoy the day as planned  in peace.

I must also say that such a wedding in winter has a lot of advantages, such as the unique atmosphere with friends by the fireplace and the windows view to the snow white country, or even the fun in the snow is not bad. The snow games are absolutely amazing, not only for digestion after lunch:)

PS: a tip for photographers when photographing in the snow do not fear over exposure. When shooting, avoid using the flash when is snowing- the light makes from snow flakes snow balls:]

And here is my first winter wedding photography in 2012:

Get in touch