Lucie & Tanguy, pohádkova svatba v Troji Lucie & Tanguy, fairytale wedding in Prague, Troja

Lucie & Tanguy, pohádkova svatba v Troji

Jen stěží zapomenu na tuto jedinečnou svatbu a věřím, že i pro všechny hosty to byla slavnost, na kterou budou do smrti vzpomínat.
Nevěsta Lucia je ten typ člověka, nad kterým vám rozum zůstává stát – nelze totiž pochopit, čeho všeho je schopná :). Její nevysychající zdroj energie a neustálá pozornost ke všem hostům pro mě budou vždy inspirující. Tanguy, ženich, je ten chlap, o kterém platí, že za každou skvělou ženou stojí fantastický a milující muž. Tito dva mladí lidé uzavřeli manželství a tuto významnou událost oslavili velkoulepou hostinou v Praze.

Jejich trojjazyčná svatba v Břevnovském kláštere mi připomněla moji vlastní svatbu (nejvíce tím, jak jsem nerozuměl francouzštině :)). Po slavnostní mši a následnýh gratulacích jsme se s novoamnželi přesunuli do Troje a do knihovny Břevnovského kláštera, aby mohly vzniknout jedinečné svatební fotografie. Při tomto fotografování jsem si opět uvědomil, jak krásné a inspirativní je vidět lidi, kteří si plně důvěřují a milují se.

Lucie & Tanguy, děkuji za krásný zážitek z vaší svatby. Přeji vám spoustu energie do všech vašich dní. Též i to, abyste si na sebe vždy našli čas, zastavili se a uměli si užít i čas bez práce.

Xoxo

 

Lucie & Tanguy, fairytale wedding in Prague, Troja

What a wedding in Prague Troja castle this was! I am absolutely sure that none of the guests experienced anything like this before:)
Lucia and Tanguy are unique couple full of energy who inspires everybody around. They promised their vows in an old church of Brevnov monastery on the hill above Prague. After endless receiving line from their family and friends, we went for wedding photo shoot in Troja castle and Brevnov monastery library. While I was photographing Lucia & Tanguy wedding potraits I (again) realized how lucky I am to witness the love and trust of two people in this world.

After the photo session the superb wedding party had started. I think that the Troja castle hasnt experienced such a great wedding celebration in a long long time:)

Lucia & Tanguy, wish you all the very best, lots of energy for your busy lifes and also wish you to stop sometime and enjoy one another in a quiet moment..

Get in touch