Dopis od nevěsty…

Rád bych se s vámi podělil o krásný dopis, který mi napsali novomanželé Kristýna a Tomáš:

Když mě, dnes už můj manžel, požádal o ruku, měli jsme přesně rok na přípravu. Hned začalo velké rozhodování ohledně výběru fotografa. Na Peťovy stránky jsme se dostali díky jeho sestře, mé spolužačce. Hned jsme byli okouzleni, a tak bylo rozhodnuto. Rychle napsat e-mail o rezervaci termínu a bylo to.

Čas plynul a blížil se náš velký den, a proto jsme si domluvili schůzku, abychom si ujasnili, jak vše bude probíhat. Když jsme se poprvé potkali, věděli jsme, že to bude super. Fotograf, který se stále usmívá, zajímá se o nás a srší z něj energie a nadšení. To jsme doteď nezažili. V našem okolí se stále pohybují „zastaralí, ateliéroví“ fotografové, kteří jdou prostě do práce, něco musí odpracovat, aby dostali zaplaceno, a pak se usmívají až při myšlence: „Ještě půl hodiny a jdu domů.“ Ale Peťa? Je jako malý velký zázrak, který fotografováním žije.

Už od rána samý úsměv a pozitivní energie, kterou přenášel na nás. Obrovské překvapení pro nás bylo, že se věnoval nám oběma. Mnoho fotografů se věnuje „jen“ nevěstě. Ale Peťa? Chce vidět naši lásku. To je něco úžasného. A on je tak skvělý, že tu lásku dokáže skutečně zachytit.

Když po svatbě zveřejnil ty úžasné fotky na svých stránkách, hned jsme posílali odkazy na všechny strany našich blízkých. Já jsem při prvním pohledu na ně plakala. Chcete vědět, jaké byly ohlasy okolí? Tak nádherné fotky jsme ještě neviděli… Když jsme všem popisovali, jak probíhalo focení, pomalu nám nevěřili a někteří, troufnu si říct, i záviděli. A to doslova. Peťa je prostě dokonalý. A víte, jak to víme? Na schůzce jsme mu řekli, že když je dobrý fotograf, budou hezké fotky. A Peťova odpověď: „Já jsem tak dobrý, jak jsou dobré mé nevěsty a ženichové.“ No tím nás složil na kolena.

Jak však máme zakončit toto vyprávění? Tolik slov se hrne do mysli, ale jak vybrat ta nejlepší? Jak popsat toho nejlepšího fotografa? Nejlepší bude, když ho nebudeme popisovat, ale když mu poděkujeme. Peťo VELKÉ DÍKY. Díky za ten nejkrásnější den, který byl dokonalý díky Tobě. Jsi skutečný Pan fotograf. A kdo jednou zkusí, už nebude chtít nikoho jiného…

Novomanželé Kristýna a Tomáš

Get in touch