Kouzelný Hrad ožil veselou svatbouCheerful wedding at charming castle

Kouzelný Hrad ožil veselou svatbou

Novomanžele Zuzku a Karla známe již několik let – díky náhodnému setkání na benzinové pumpě 🙂 Kdo by si tehdy pomyslel, že jim budeme fotografovat svatbu na zámku v Jindřichově Hradci? Těšili jsme se se Zii již dlouhou dobu – čekal na nás fotogenický Rondel (místo obřadu), interiér zámeckých komnat a hlavně sympatický pár a milý pár. Ženich se oblékl velmi stylově a nevěsta, ta vypadala v šatech Pronovias přímo úchvatně! – no, posuďte sami!

Svatby se zúčastnilo také hodně kamarádů a veselá parta byla poznat již při prvních společných fotografiích 🙂 Bavili se všichni, i ti nejmenší a kapela svým hudebním doprovodem dokázala vždy zaplnit parket.

Nevěsta se ženichem byli velmi žádáni, každý z hostů s nimi chtěl mít společnou fotografii. Ale podařilo se nám je na chvíli z dění vytrhnout a užít si hodinku svatebního fotografování v prostorách zámku v Jindřichově Hradci. S tak okouzlujícím párem byla spolupráce jedna báseň!

Zuzko, Karle, bylo nám velkým potěšením a ctí, že jsme mohli být u Vašeho vzájemného ANO…přejeme Vám hodně lásky a spoustu veselých zážitků 🙂

Šaty: Pronovias – Nuance.cz
Místo: Zámek Jindřichův Hradec
Make up: Svědkyně Katka:)

We know the newlyweds Zuzka and Karel already for couple of years – it all started with an accidental encounter at the petrol station 🙂 Who would have thought back then, that we will be photographing their wedding at Jindrichuv Hradec castle. We were looking forward for some time already – a photogenic Rondel, place of the ceremony, the castle interior, and mainly very good looking and jolly couple.  The groom was dressed very stylishly, the bride was gorgeous (and I told her this many time throughout the evening) in the Pronovias bridal dress – well, see it yourselves!

Many friends of Karel and Zuzka came to their wedding and this lively crowd could be recognized already during the initial group pictures 🙂 Everyone was having a good time, even the smallest ones, and the band quickly rocked the hall.

The bride and the groom were very popular, each guest wanted to be photographed with them to memorize this wonderful day. But we managed to “steal” the newlyweds for the private shoot in he castle interiors and with such a lovely couple it was a pleasure!

Zuzka, Karel, it was a huge honor for us to be present when you say the YES word..we wish you lots of love and many joyful moments 🙂

Get in touch