Svatebni foto Mauritius

Svatebni foto Mauritius

Minulý rok v zimě jsem dostal e-mail od jedné slečny, která se chtěla stát mojí asistentkou. Psala mi o svých zkušenostech z Německa a já jsem tehdy vůbec netušil, co taková asistentka v sobě skrývá. Dnes jsem rád, že jsem ji neodmítl, z Dary se stala perfektní fotografka se smyslem pro krásu a eleganci.

Stali se z nás přáteli i konkurenty, ale jen v tom dobrém slova smyslu :]. Navzájem se inspirujem a naplňujeme své sny. A aby toho nebylo málo, tak mě Dara s Filipem pozvali na svoji svatbu na Mauriciu… Bylo to opradu moc milé a krásné! Svatba to byla malinká, ženich nevěsta, svědkové , oddávající a já, svatební fotograf. Nicméně k něčemu se musím přiznat. V jednom okamžiku se mi podlomila kolena… A to právě když zaznělo povolání Dary: The Photographer! Tu se mi vybavilo, jak mi poprvé pomáhala na svatbě, nejistá a zvídavá a nyní hrdá fotografka. To bylo hezké :].

 

Dari, Filipe, Přeji vám spoustu tak nádherných dnů, jako jste spolu prožili na Mauriciu! Mějte se rádi a těší mě seznámení se s vámi!

x

Get in touch