Týden na horách a radost být opět domaOne week in hills and happy to be home

Tento týden jsme si dopřál příjemný týden s kamarády na českých horách. Chvilku trvalo než jsem se oprostil od mého denního režimu, a stálo to za to. Pohyb na čerstvém vzduchu má své kouzlo a když k tomu přidáte pohyb, tak jsou z toho nejen užasné zážitky ale i báječné večery.

Musím přiznat, že jsem byl celý týden nedočkavý až ukáží nový Canon a jaká bude první reakce na něj. Podle úvodníku vypadá nadějně:) Splnil to, co jsem očekavál a to rychlejší ostření, lepší iso a více ostřících bodu, takže teď zbývá jen na něj našetřit:) Táké mám velkou radost z rostoucího zájmu o mou práci. Moc mě to těší a vážím si toho! Děkuji!

Na serveru svatby.cz vyšel také zajímavý článek o tom, co se ukrývá za každou svatbou, a tak si říkám, že také něco napíší, třeba jak já přistupuji k editaci snímků..

Přeji všem báječný začátek nového týdne!I had a pleasant week with friends in the Czech mountains. It took me a while before I lay aside from my daily routine, and it worth it. Sport and fresh air has its own charm and when you add some emotions it makes a great experience and of course amazing evenings.

I must admit I was anxious all week long. As many other photographers I was waiting to see the new Canon 5D mark III.  According to the editorial it looks promising 🙂 My expectations were fulfilled: faster auto focus, better ISO and more focus points, so now it remains only to save some money for it 🙂

Also, I am delighted with the growing interest in my work. I’m really pleased and I appreciate it! Thank you for your great support!

Get in touch