Hrdý na to, že jsem byl přijat za člena ISPWPProud to announce I became a member of ISPWP

Je spousta organizací, kde člověk zaplatí jen jakýsi poplatek a stane se jejím členem. ISPWP (The International Society of Proffesional Wedding Photographers – Mezinárodní společnost profesionálních svatebních fotografů) mezi ně nepatří. Jejich kritéria jsou velmi přísná a striktní. Mezi obrovskou škálou těchto podmínek hodnotí mimo jiné Vaši práci a to jakým způsobem vůbec s klienty pracujete. A teprve pokud Vás početná komise schválí a zároveň splníte veškerá kritéria, je Vám nabídnuto členství.

Po všem tom martiriu, které jsem zde popsal, jsem tudíž velice rád a velice si vážím, že i mne přijali do tohoto exkluzivního klubu a pomohli mi splnit tak jeden z mých snů! A teď už hurá k naplnění těch dalších!!!

Co je ISPWP?

Citace z webu ISPWP: „Mezinárodní společnost profesionálních svatebních fotografů je organizací těch nejlepších svatebních fotografů světa. Byla vytvořena profesionálními svatebními fotografy s cílem zvýšit standardy profese svatební fotografie.“

ISPWP je zdrojem kontaktů pro budoucí manželé, kteří vědí, že si chtějí pro svou svatbu najmout ty nejlepší a nejbystřejší fotografy. ISPWP nabízí jistotu, že si najímáte nejuznávanější, nejprofesionálnější a nejtalentovanější fotografy s vysokými etickými standardy.

Není žádným tajemstvím, že existuje mnoho dalších internetových adresářů svatebních fotografů, které obsahují stovky až tisíce různých jmen. Pro některé to zní možná skvěle a říkají si, že je alespoň z čeho vybírat! Ale většina z těchto serverů má malá nebo dokonce žádná kritéria k přijetí. Oni jsou prostě pouhým adresářem jmen, který mnohdy zmiňuje fotografy s nulovou zkušeností a neznámým zázemím. Prostě dotyčným k přijetí jednoduše stačilo zaplatit zmiňovaný členský poplatek!

Ale v případě, že si najmete člena ISPWP, si můžete být zcela jisti, že všichni uvedení prošli přísným výběrem, jsou uznáváni i svými kolegy a prostě si zaslouží být na vrcholu v daném oboru .

…………

jako bonus něco ze zákulisí:)

It is my great honor to be accepted as a member of the ISPWP. It was one of my dreams and now it came true! huraaa

Let`s celebrate with me:]

What is the ISPWP?

The International Society of Professional Wedding Photographers is an organization of the best wedding photographers in the world. It was created by professional photographers to raise the standards of the wedding photography profession.

We are a resource for wedding clients who know they want to hire the best and the brightest for their wedding. We provide assurance and peace of mind that they are hiring the most respected, most ethical, most professional and most talented wedding photographers in the industry.

It’s no secret there are many online directories of wedding photographers. Some of them have hundreds, even thousands of photographers. That SOUNDS great because there are so many to choose from! But most of these directories have little or no criteria for membership, they are simply link farms that oftentimes include photographers with zero experience and unknown backgrounds who have simply paid the applicable fee.

When you hire an ISPWP member, you can be sure they have passed a rigorous application process and are recognized by their peers to be at the top of their field.

…………

behind the scene..

Get in touch